OMS4Business

OMS4Business BV levert een hypermoderne oplossing voor de ondersteuning van het primaire bedrijfsproces voor bedrijven in de afval- en recyclingbranche. Het totale order proces wordt met een moderne SAAS-oplossing van order t/m factuur ondersteund. Dit alles geheel digitaal en papierloos. Dit bespaart bedrijven veel geld en tijd, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden.

Toepassingen:
– Transport van (afval)containers
– Recycling van afvalstoffen en materialen
– Levering van bouwstoffen

Ontstaan van OMS4Business

In 2018 kwam Leon Fleischeuer met het idee dat het anders en beter moest in de automatisering van het orderproces. De transitie naar volledige digitalisatie moest een extra boost krijgen. Dus bedacht hij een functioneel ontwerp en hield dat tegen een paar “oude” bekenden aan, met de vraag: “Als ik dit heb, ga je dat dan bij mij afnemen?”

En zo werd er opdracht verstrekt aan Fruitcake (een super, modern softwarehuis) die het ging bouwen! In september 2018 was versie 1.0 beschikbaar!

Missie

De missie van OMS4Business is om het hele proces 100% te digitaliseren. Op deze manier maken we onze wereld een beetje schoner!

Contact:
OMS4Business BV

Tel: +31(0)85 – 018 2018
Mail: info@oms4business.com

Bezoekadres:
Hoge Eng-West 28
3882 TR Putten
Nederland

Postadres:
Harderwijkerstraat 24
3881 EH Putten
Nederland

Nu…

De ontwikkeling ging snel en goed en in mum van tijd hadden we 20 klanten in de Nederlandse en Belgische afvalindustrie, die dagelijks met de programmatuur werken. Het bedrijf groeide en Fruitcake werd mede-eigenaar van het product. Ook werden de eerste medewerkers aangenomen op de helpdesk en in de verkoop.

Nu werken er dagelijks meer dan 85 klanten in Nederland en België!

Werkterrein

OMS4Business voelt zich als een vis in het water als we op locatie bij onze klanten zijn. Hier merken zij hoe er met de programmatuur gewerkt wordt en wat er nog beter kan.

Op de diverse afdelingen van de bedrijven speelt de programmatuur een rol. Van orderaanname, naar de planning, naar de ordercontrole, naar de facturatie (de 4 stappen) helpt de programmatuur de gebruikers met het uitvoeren van hun werkzaamheden.

De afhandeling van de orders in het werkveld gebeurt helemaal digitaal op mooie, gebruiksvriendelijke app’s (voor zowel eigen medewerkers als klanten). Ook een klanten portaal behoort tot de mogelijkheden.